Priča o haskijuČarobnjakLinkoviPre svega  
Logo
SibirskiHaski.rdgr.net
Odgajivačnica Sibirskih Haskija
Jezik:
O nama
Naši psi:
Emma
JR 80768 Sh
Enna
JR 80769 Sh

Zauvek u sećanju:
Fernando
JR 80808 Sh
Atina
JR 80655 Sh
Brita
JR 72545 Sh

"Odrastao sam uz priče o velikim ljudima, njihovim avanturama i podvizima. Ljudima kojim sam se divio i koji su na mene ostavili veoma snažan utisak. Ipak daleko snažniji utisak i mnogo veće divljenje u meni su izazvali psi iz tih priča.
Godine su prošle pre nego što sam konačno mogao da imam te pse koji vuku sanke i spasavaju živote. Intresantno je to da sam se u sibirske haskije istinski zaljubio tek kada sam ih nabavio i zaista upoznao.
Sibirski haski je pas lepote netaknute prirode u čijim se očima vide mir i divljina ogoromnih prostranstava šuma i stepa. Lepote vremena entuzijasta i avanturista, gotovo nepojmljivih današnjem modernom društvu, o kojima čitamo i gledamo filmove i kojih se sa setom sećamo.
Ovo je rasa bezbrižnih i slobodnih, ali ipak vernih i predanih pasa. Pasa koji će Vam otvoreno i jasno pokazati svoja osećanja i za koje će te uvek znati da su iskreni. Pasa koji će Vas poštovati i koji će zaslužiti Vaše poštovanje. Pasa koji Vam neće biti obični ljubimci, već pravi prijatelji. Pasa koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu.
"

Gordan Radojčić